Kundröster

Daniel Hagström

Jag är mycket nöjd med programmet och tycker det är roligt att använda när jag kommit in i allt. Rekommenderar andra att använda det!

Staffan Ohlsson

Programmet som helhet är mycket bra, en förutsättning för att jag ska arbeta som godman/förvaltare.

Hans Björk

Jag har haft detta sedan det kom för ett antal år sedan,( har sju stycken uppdrag) jag har sysslat mycket med redovisning, och anser att detta är ett mycket bra program som jag har rekommenderat och jag vet att de har köpt detta.

Anders Ejdemark

Programmet är alldeles utmärkt, jag blir faktiskt imponerad vad det kan. Den som är van vid kostnadsredovisning måste vänja sig vid att godmanredovisningen är en kassaredovisning. Man har då stor hjälp av programmet som fångar in detta suveränt. Ibland förstår jag inte hur det går till, men programmet gör helt enkelt rätt på en gång.

Ronny Gustavsson

Godman redovisning är ett litet underbart verktyg. Jag har sju hm jag bokför i detta och i 2015*s sista skälvande minuter känner jag mig ack så trygg. Vid kontroll så säger programmet att A+B=C+D stämmer.
Den ekonomiska rapporten stämmer mot banksaldon. Ja, men vad återstår? Jo att skriva ut, underteckna och lämna in

Gudrun

Börjar förstå mer och mer. Tycker programmet är himla bra. Jag har alla år använt mina excelark och varit nöjd med det. Men det här underlättar enormt. Sparar massor med tid. Nu när jag fattar hur det fungerar.
Tack för ett bra hjälpmedel ch bra support.

Britt-Mari Jonsson

Har precis börjat använda detta program,tycker det verkar helt suveränt, lätt att använda. Underlättar verkligen för mej som god man.

Bo Matsson

Det här programmet är mycket bra , jag är helnöjd med det. Jag har rekommenderat det till många.

Leo

Jag har varit Godman tidigare och den sociala delen fungerade väldigt bra - men ett elände med sifferredovisningen. När jag blev tillfrågad igen om ett uppdrag sa jag att då måste det finnas ett redovisningsprogram som jag kan hantera.
Så nu är jag din kund och redovisar i programmet för min klient. Jättebra!

Gunilla Söderhäll

Jag är mycket tacksam och oändligt nöjd att jag investerade i ert program! Det har hjälp mig väldigt mycket i min roll som god man.
Ja, det är fantastiskt bra och som ny god man hittar jag allt jag behöver, och jag känner att jag inte missar något! Jag vill verkligen rekommendera programmet till ALLA !

Thomas W

Programmet är lätt att lära sig med bra funktioner, tex överföring mellan konto, dagbok och körjournal.
Jag har fyra huvudmän som jag kör med programmet, vid årsräkningen var det bara att vänta på kontoutdragen från bankerna och göra en avstämmning. Sedan skriver man bara ut handlingarna som finns för alla uppgifter som överförmyndaren vill ha. Mycket bra program tycker jag. Det spar en massa tid för den gode mannen.

Lisbeth Wernerson

Har fått bra support de gånger jag behövt det. Programmet är i stort sett självgående.

Ingeborg Helmersson

Som lite okunnig i datavärlden så är man lite försiktig och orolig innan programvaran är på plats. När man väl fått programmet och ser vad som "kommer ut" känns det fantastiskt. Jag har vidtalat flera stycken att pröva och köpa programmet då det är både billigt och bra. En av dom har köpt och jag har varit stöd under inlärningstiden. Hon var också lycklig vid årsredovisningen!

Stefan Nordeman - 16 huvudmän

Vill bara säga att ni har ett enkelt, användarvänligt program som ni hela tiden förbättrar och tillför nya funktioner som underlättar mitt arbete som God man/förvaltare. Ni är snabb och bra på support och har underlättat mitt arbete fantastiskt mycket. Har 16 uppdrag just nu så ert program underlättar mitt arbete fantastiskt mycket och allt detta för inga pengar alls. 
Ett stort tack
Stefan Nordeman

Stig Johansson

Ett mycket bra program som underlättar mitt uppdrag som god man och förvaltare. En ren dröm när årsredvisningen skall göras. Detta borde en klok ÖFM förse sina uppdragstagare med. Tänk så enkel deras granskning kunde bli och lätt för oss att svara på ev frågor mha alla utskrifter som går att få.

Thomas Wennerholm, Lund. 4 huvudmän

Innan jag valde ert program testade jag några program på Internet, samt kollade kort er support vilken var mycket trevlig och tillmötesgående.

Jag har nu använt programmet till fyra stycken årsräkningar. Det program som jag hade tidigare fungerade inte längre varför jag valde att köra in 2009 års transaktioner på en gång, även om det tog några timmar. Jag vill påstå att detta sätt gick fortare och framför allt mycket enklare för mig. Jag är mycket nöjd med upplägget av programmet, bara en liten synpunkt på rapporten för Dagboken. En bredare kolumn för händelse vore bra då den kan innehålla mycket text.

Ingemar Furenhed

Godman redovisning har varit mig till stor hjälp. Helt avgörande för att jag skulle kunna sköta mitt uppdrag. Tack!

Allan Jackson

Jag har använt Godman Redovisning och gjort klar med min första rapport. Resultatet blev lysande och jag har bara gott att säga om detta program. Utan det skulle jag inte ha klarat av min redovisning. 

Supporten är bra och man få det svar som man förväntar sig. Snabbt och lättbegripligt.

Ronny Gustafsson,Vetlanda

Jag använder God man redovisning på två av sju huvudmän, kör PC Ställföreträdare på de övriga fem. God man redovisning är ett intuitivt redskap, det är bokföring utan att behöva förstå hur bokföring fungerar. Det är ingen nackdel att kunna dubbel bokföring, men det är ej heller ett måste. 

Den stora vinsten jämfört med ett traditionellt bokföringsprogram som Visma, BlAdmin är att bokslutet skapas med ett enda klick. Överförmyndaren är varje år nertyngd med gode män som inte får A+B=C+D att matcha. Det här talar för att den ekonomiska vinningen för överförmyndaren kan bli så stor av programmet att de gott kan betala kostnaden för detta.

Anitha Källmark Jansson

Inte så haj på dator men får alltid hjälp när jag mailar,mycket tacksam för det.

Kerstin Axelsson

Jag har varit Godman i 6 år och tragglat mig igenom redovisningarna med en gammal räknemaskin som enda stöd, har känts som om jag levde på Hedenhös tid, så klagade jag till Överförmyndaren och han tipsade mig om ert program. Jag blev jätteglad, behövdes ingen krånglig lathund. Det är anpassat till oss vanliga data-amatörer. 
Tack,Tack, nu får räknemaskinen pension.

Karin i Tungelsta

Tack för ett mycket bra program, ni skulle lätt kunna ta ut det dubbla priset med tanke på vad man tjänar i tid på att använda det.

Det här programmet är mycket anvädrarvänligt, det skulle även gemene man kunna köpa som vill hålla koll på sin privatekonomi. Jag tror att ni har möjligheter att få en stor kundkrets utanför godmansskapet som skulle kunna ha mycket glädje av det, gå ut och tala om att ni finns!! T.ex. Godman och Gemene mans Redovisning.
Jag har läst vad andra har skrivit till er och håller med om synpunkterna av saldorutorna och att det behövs mer utrymme i dagboken. En liten sak som jag skulle vilja att ni kanske ändrade på, är att när man skall skriva i dagboken kommer man in högst upp på första anteckningen. Jag tycker det vore bra om man kom till den sista, så man ser direkt vad man skrev sist istället. Annars tycker jag att det är ett utmärkt bra och trevligt program på alla sätt och vis att jobba med.

Anonym

Programmet har varit till utomordentligt stor hjälp. På grund av andra omfattande engagemang har jag under året bara sett till att betala räkningar m.m. och sedan lagt allt i en hög. När årsredovisning nu skulle göras med ca 150 transaktioner och få det att stämma på debet och kredit känndes det nästan övermäktigt.

Hittade då detta program som gjorde att jag fick ihop redovisning relativt lätt och fick det att stämma på kronan.
Programmet är mycket enkelt - i vart fall om man är lite datorvan. Det var också mycket lätt att göra säkerhetskopior på USB-minne. Programmet är mycket prisvärt,särskilt om man som jag har fyra godmansuppdrag.

Med hänsyn till mitt slarv i början av året vill jag vara anonym.

Christer W

Detta är det mest lättanvända jag provat. Och jag köpte programmet i slutet av 2009 och lät då föra över 2009-års siffror till detta program. Lämnade in redovisningen och har inte hört några klagomål. Nästa år blir det ju mer komplett, då jag ju skriver lite mer om huvudmannens liv och leverne. Så får jag då kolla upp vad överförmyndaren tycker.

Gull-Britt Wik

Jag är ganska ny som Godman och blev tipsad om ett annat redovisningsprogram. Detta har jag kört fram till nu och tycker inte jag känner mig trygg med det. Så fick jag se ert program och bestämde mig för att prova på Demo, eftersom man kunde det. Allt klarnade för mig så gott som direkt och det fanns ingen anledning att vänta i 14 dagar. Då jag en gång hade fört ner alla poster i det andra programmet, så var det enkelt för mig att flytta över dessa hit. Nu känner jag mig trygg och kan kolla det jag gör omgående och allt stämmer på öret. Blir jag osäker kan jag bara skriva till supporten, där får jag snabba och tydliga svar. 

Ni ska veta att jag har aldrig ägnat mig åt bokföring förut. Med det här programmet är det en enkel match, även för en okunnig och osäker, som jag var. 

Jag är jättenöjd.

Anonym , Östersund

God Man Redovisning blev min investering då jag frustrerad och arg gav upp papper och penna efter att ha suttit med en huvudman i 4 timmar i streck utan att få siffrorna rätt. Jag hade gjort klart kalkylen flera gånger men varje gång så diffade resultatet med ibland flera tusen och till slut kastade jag in handduken. 40 minuter senare efter jag hade köpt och laddat ner programmet var hela årsredovisningen färdig och den var på öret rätt.

Jag kan varmt rekommendera detta förträffliga program framför alla Excel dokument och andra alternativ.

Monica Laremyr. 10 huvudmän

Jag tycker mycket bra om programmet. Det underlättar arbetet såväl månadsvis som årsvis. Framför allt när kontoutdragen kommer, då det är bara att pricka av. Bilaga nr. med automatik är mycket bra!

Peter och Eva Åbrodd, Norrköping

Jag och min fru Eva använder programmet för totalt 11 huvudmän.

Kommentar från Godman Redovisning

kommentarPeter är ordförande i Norrköpings Godman och förvaltareförening.

 


Tommy Hansson, flera huvudmän

Jag har precis börjat att använda programmet i "skarpt läge" efter att tidigare testat demoversionen. Jag har rätt många huvudmän och har nu lagt in alla ifrån årsskiftet. Först håller jag med alla andra som har lämnat synpunkter på programmet, att det har en trevlig layout och är lätt att bokföra i. Det jag uppskattar mest just nu är körjournalen som håller ordning på bilkörningen när jag är ute hos mina huvudmän.

Åsa, Gislaveds kommun. Fem huvudmän

Jag tycker om det här programmet för att det är lätt att använda, man får en bra överblick och man ser direkt om man har gjort nåt fel, så blir det en differens kan man rätta till det på en gång. Alla sidor samarbetar så när det är dags för årsredovisningen är det bara att skriva ut allt och skriva under. Kan knappast bli bättre!

Stefan Göransson, Kristianstad. Använder version 2010

Om gränssnittet tycker Stefan

Helt klart ett jättetrevligt och lätt program att handhava. Ett stort plus att det i färg med tydliga anvisningar vart man befinner sig.

Supporten

Supporten är kanon. Minsta problem, skicka med en skärmdump så löser supporten på direkten.

Övrigt från Stefan

Det som saknas för att öka snabbheten är vid inmatning av inkomster och utgifter ett litet fönster som visar aktuellt saldo på kontot man befinner sig i. Det är lätt att trycka fel siffra så det överensstämmer med saldot. En annan sak i samma kategori att man kan ta en tidigare uppgift och bara ändra datum på den månaden man befinner sig i. Det sparar många tangenttryckingar och ökar snabbheten vid inmatningen.

Till alla som läser detta: Ta chansen o prova demon, jag lovar ditt uppdrag blir både lättare och roligare att sköta. Lycka till!

Kommentar från Godman Redovisning

kommentarVi har nu fixat in så att man hela tiden ser aktuellt saldo på valt konto. En liten finnes som vi nu inser skulle vara svår att klara sig utan. Förslaget på att kopiera redan gjorda verifikationer tar vi med oss till kommande versioner.


Birgitta Franzén Alm, Stockholm

Jag har gjort flera sluträkningar i 2010 versionen och även fått arvode utan någon som helst anmärkning. Jag har också bokfört alla huvudmän. Programmet fungerar mycket bra. Det är enkelt, klart och tydligt med snygga utskrifter av olika rapporter. Jag har hittills bara upptäckt några små skönhetsfel jag rapporterat till supporten som de kommer att åtgärda. Den nya funktionen ÖVERFÖRINGAR är kanonbra. Jag vill också ge er en stor eloge för mycket snabb support.

Ingvar Älveblad, Nödinge

Tycker att redovisningssystemet är fantastiskt bra. Är helnöjd. Fungerar perfekt. Väl värd kostnaden.

Birgitta Merkel, flera huvudmän

Jag är mycket nöjd med redovisningsprogrammet. Jag har avslutat 2 fall - huvudmännen har avlidit. Överförmyndaren var nöjd med alla uppgifter.

Åsa, driver siten www.gmfinfo.se

Jag har nu kört in alla mina huvudmän i programmet, så det har verkligen fått göra rätt för sig. haha Det var lite knöligt i början men jag var ju van ett annat program så det var ju inte så kostigt att det kändes lite avigt. Men nu har jag blivit varm i kläderna och trivs bättre och bättre med det. Det finns dock 2 saker som jag har en åsikt om.. Dels är typsnittet väldigt litet, det blir tröttsamt för ögonen efter ett tag. Eftersom jag har 5 stycken så sitter jag ju en längre stund framför datorn och efter ett tag så blir det lite jobbigt i och med att texten är så liten. Många godemän är äldre och de måste ju ha det svårare än vad jag har att se texten. 
Sen är det att listan över utgifterna inte följer varje huvudman.. Har man många huvudmän blir listan lätt väldigt lång då dom inte har samma utgifter och många olika företag. Men det kan också bli bättre om texten vore lite större. Som det är nu har jag en lång, lång lista med pyttetext och det är lite svårt att kunna urskilja företagen ibland. Särskilt om dom har liknande namn. 
Att jag vill kunna låsa "mitt" konto som utgifterna betalas i från vet nu ju redan, men just den biten är faktiskt lite irriterande. Annars tycker jag att det fungerar bra. Jag tycker om enkelheten, det blir en snygg uppställning över inkomster och utgifter och man ser lätt om saldot stämmer.

Programmet som helhet är bra och jag kommer absolut att fortsätta använda det.. Och jag vet att det finns medlemmar på mitt forum som också har testat det. Jag har inte hört nåt negativt om det från dom så jag är inte ensam om att tycka om det.

Kommentar från Godman Redovisning

kommentarI kommande uppdatering (2009.5) kommer man att kunna välja vilket konto som man vill skall vara första val, typsnittet större samt att man kan ha individuella listor på inkomster och utgifter för huvudmännen.


Maj-Lis Poon

Support är väldigt tillmötesgående och snabb. Tack för det. Tycker att det är ganska lätt att använda, men kan inte uttala mig till 100% innan jag gjort en redovisning och kollat av den.

Gerd Frohm, Blattnicksele. Fyra huvudmän

Programmet tycker jag är suveränt.

Kirsten Andersson, använder version 2010

Om gränssnitt och funktion tycker Kirsten

Mycket bra med det nya innehållet av körjournal och dagbok.

Supporten

Jag har alltid fått snabba svar och trevligt bemötande.

Annette Engström, använder version 2010

Jag tycker ert program är helt suveränt och med den nya versionen blev det ännu bättre. Jag har bara ett par synpunkter; När jag skriver i dagboken så skulle jag gärna vilja ha ett fält där man kan fylla i tiden som man lagt på t ex ett besök, sedan undrar jag om man har samma utgifter eller inkomster varje månad skulle kunna lägga in dem automatiskt t ex den 25 varje månad hyra på 2500.

Kommentar från Godman Redovisning

kommentarVi kommer att fixa så att tid kan anges i dagboken. Återkommande inkomster och utgifter är en funktion vi helt klart skall titta närmare på, bra ide.


Christin Sonnerbäck. Två huvudmän

Programmet är mycket väl anpassat till att passa de olika regler / redovisningar som de olika Överförmyndarförvaltningarna i Sverige har. Att alltid kunna se "exakt på kronan" mina huvudmäns ekonomi. Det är mycket bra att kunna få redovisat varje månad separat.

Lena Déras, Nösund. 14 huvudmän

Jag har använt programmet i över 1 år och är en nöjd kund. Har 14 huvudmän som är registrerade i programmet. Det är enkelt att använda.

Barbro Lundell, Stockholm

Tack för ett bra program. Nu går min redovisning som en dans. Lätt att lära sig för en som annars inte har särskilt stor koll på det där med ekonomi.

Bengt Andersson

Jag har under ca 20 år varit godman och nu förvaltare. De första 10 åren var alltid redovisningen till överförmyndaren något som tog mycken tid i anspråk. Jag sökte på nätet efter hjälp och har använt två andra program. GRP är det absolut bästa och enklaste. När året är slut kan man med en knapptryckning få ut en färdig redovisning. Och tänk- ingen kunskap i bokföring behövs.

Mari-Anne Löfström

Jag tycker att det är ett bra program enkelt att använda. Har ännu inte hunnit att kolla hur det ser ut när årsredovisning ska till. Jag har f.n. lagt upp ca 10 huvudmän och har ungefär lika många till som jag inte hunnit med ännu.
En sak som är mindre bra är att när man lägger upp bankkonton så kommer inte det konto jag lagt först upp först när man registrerar. Kan det ändras så att man inte missar och tar fel konto utan att det som är ombudskontot kommer automatiskt. Jag har försökt att göra olika sortering när jag lägger upp men inte lyckats.

Kommentar från Godman Redovisning

commentsI version 2010 kan man välja vilket konto som man vill skall vara förstavalet.


Vi vill veta vad just du tycker. Fyll gärna i formuläret för produktåterkoppling.