Konfigurera Storegate med Godman Redovisning

Du kan konfigurera Godman Redovisning så att det skapas en säkerhetskopia vid programavslut på ALLT du matat in. Om olyckan är framme och din hårddisk går sönder kan du på ett enkelt sätt få tillbaka alla dina uppgifter.

Du måste givetvis spara säkerhetskopiorna på ett annat media, exempelvis ett USB minne, en extern hårddisk eller i en mapp som finnspå en server som tillhandahålls av någon extern lagringstjänst. Det finns många tjänster av detta slag. När du köper eller uppgraderar Godman Redovinsing kan du samtidigt ta del av ett förmånligt erbjudande på säker lagring från företaget Storegate AB.

konfigurera Godman Redovisning med tjänsten Storegate Cloud

Innan du börjar

Det första du behöver göra är att skapa en mapp hos Storegate där du sparar dina säkerhetskopior. Exempelvis döper du mappen till Säkerhetskopior2014.

Detta gör du genom att logga in via deras hemsida på adressen https://secure.storegate.com/
storegate inloggning

Läs mer ...

Dela datafil med flera godmanprogram

Ibland har man behov av godmanprogrammet på flera datorer. Istället för att hålla på att flytta över allt data med säkerhetskopior kan man konfigurera programmet så att alla installationerna använder samma datafil. Det som är viktigt är att alla datorerna har tillgång till den plats som datafilen läggs på. Ett smidigt sätt att göra detta på är att använda den lagringstjänst du redan har från Microsoft, som kallas för OneDrive. Denna guide visar steg för steg hur man gör. Samtidigt kommer du kanske få lära dig lite andra användbara saker om externa lagringstjänster. Häng med!

Läs mer ...
Prenumerera på denna RSS-feed