Arkivering av en huvudman

När ditt uppdrag upphör för en huvudman så behöver du ändå spara uppgifter en viss tid. Det kan då vara bra att lägga dessa i en egen lista så man slipper röra ihop aktiva uppdrag och de som har avslutats. Genom att markera en huvudman som ARKIVERAD så hamnar den i en egen lista. Du har de båda listorna på samma ställe och då bäddrar mellan dem genom att klicka på knapparna Arkiverade och Ej arkiverade.

Observera I programmet är det ingen skillnad på en arkiverad eller ej arkiverad huvudman rent praktiskt. Det enda som händer vid arkivering är att huvudmannen flyttas till den andra listan under fliken huvudmän, inget annant.

 Se även filmen i slutet på artikeln.

 huvudman lista ejarkiverade

 

Lista för alla EJ arkivarede huvudmän

Klickar man på knappen Arkiverade listas de som är arkiverade

huvudman lista arkiverade

 

Hur man arkiverar en huvudman

Klicka på Huvudman i menyn till vänster. Sedan Ändra knappen. När detta är gjort kan du ändra uppgifter för din huvudman och även klicka på knappen Arkivering.

arkivera hm

 

Du kommer få upp en bekräftelseruta. Här klickar du på ja.

bekräftelseruta arkivera

 

Nu är din huvudman arkiverad.

huvudman arkiverad

 

 

För att avarkivera gör du på samma sätt fast tvärt om.

Se en instruktionsfilm för hur man arkiverar

Senast ändrad onsdag, 14 december 2016 19:02
Högst upp